Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010


στέκεις ψηλά και με κοιτάς
δε μπορώ να σε αγγίξω
μα νιώθω τη ζεστη σου αγκαλιά
θα είσαι για μένα πάντα εδώ
λευκό περιστέρι
της αγάπης μου θεικό
στοργή να μου δίνεις
και χαμόγελο
γλυκό
σε ευχαριστώ!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu gluko ..............

anasa είπε...

:)))))

ευχαριστώ ανώνυμε!!!

Ανώνυμος είπε...

vale kai gia aggelous poihmata :)

Ανώνυμος είπε...

otan xafnika apo to pouthena erxete mia evodia exopragmatikh narxete ki istera na xanete einai o theos pou mas episkeftete ?

anasa είπε...

ειναι η θεια χαρις καλη μου μαρια:)))
η αγνη και αμολυντη καρδουλα σου μα και η απεραντη αγαπη σου δεν γινεται να μην εχει μαζι της το πατερα θεο και ολους τους αγγελους του..
γλυκια ψυχουλα σ΄αγαπω πολυ!!!

Ανώνυμος είπε...

ALO ENA THAVMA !!!! DIIGISH APO ANTHROPO DISPISTO SAYTA KIOLAS !!!

όταν περιμένεις να πεθάνει το παιδί , αυτό να είναι σε λήθαργο και με μορφίνες , και ξαφνικά να ξυπνάει να ζωγραφίζει σταυρούς στα χέρια και τα πόδια του . να λέει ότι είδε ένα όραμα κάποια γυναίκα που κάτι του είπε , και μετά ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΛΑ με την λευχαιμία εξαφανισμένη , ε τότε μόνο θάυμα μπορεί να το πείς. Ακόμα κι εγω που είμαι δύσπιστος δεν το εξηγώ αλλοιώς.

anasa είπε...

η πιστη σου σε εσωσε και σε..λεγει ο κυριος μας...
αμετρητα θαυματα γινονται καθημερινα, και μονο που ανοιγουμε τα ματια μας το πρωι που ξυπναμε και βλεπουμε τον ηλιο ειναι θαυμα απο το θεο που μας επετρεψε να χαρουμε τη μερα που ξημερωσε..

Ανώνυμος είπε...

ο θεός μέσο τον ενδιαμεσων τον άγιον μας !!! αυτοί μέσο του θεού κάνουν καλά όσους πιστεύουν πραγματικά !!!γίνονται θαύματα καθημερινά !!!άλλοτε μεγάλα κι άλλοτε πολύ μικρά που δε διανοούμαστε κι ομος γίνονται !!! πολλά που όταν γυρνάς κι τα κοιτάς μένεις με το στόμα ανοικτό !!! εγώ θυμήθηκα τώρα ότι όταν ήμουν μικρή πήγα σε εκκλησια για να κοινωνήσω άκου το παράξενο είδα ένα μωρό νάχουν εκεί που φτιάχνουν τη θεία κοινωνία !!mouxe φανεί παράξενο ένα μωρό λίγων μηνών να είναι εκεί κι οι παπάδες γύρο του !!! πρόσφατα διάβασα ότι το θείο βρέφος κατεβαίνει θυσιάζεται σε εισαγωγικά κι γίνετε σώμα κι αίμα χριστού !!!μετά επιφυλάξεως το λέω αυτό μπορεί κι ποτε να μην το έζησα μου φαίνεται όμως ότι το είδα αυτό !!! τι σήμαινε δε γνωρίζω γιατί το ειδα αυτό