Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009



Σου χαρίζω ένα φιλί μια αγκαλιά
για να σου δώσω ζωή και να μου δώσεις κι εσύ
εσύ όμως αδιαφορείς δε θέλεις να είμαστε μαζί

κάνω σχέδια για μας του δυο
για να είμαστε μόνοι μας στον κόσμο αυτό
όμως εσύ φεύγεις πριν καν σε δω

θα φύγω για να νιώσεις ότι νιώθω κι εγώ
να νιώσεις το πόνο που νιώθω κι εγώ

''τι και έαν δάκρυσα''
όλα τελείωσαν

5 σχόλια:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

xamogela...
ola tora arxizoyn...

anasa είπε...

ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!!

dimitra είπε...

γλυκιά μου μην περιμένεις όταν δίνεις στην αγάπη και μην πονάς για την αγάπη η αγάπη όταν την αγαπάς σου δίνει απο μόνη της στο λέω εγώ που έκανα τα ίδια λάθη χαμογέλα γιατί τώρα θα έρθουν τα καλύτερα......
Σε φιλώ και εύχομαι σύντομα να βρείς τον δρόμο της αγάπης....

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

Atina tis agapis eisai esi...
ilios tis agapis zontani,
fotise tin xara kai tin eftixia sto diava sou.

esi eisai i floga toy melontos, esi i agapi o sporos tou tora sou,


***
se efxaristo pou eisai i agapi.
proxora kardia mou, den eisai pia moni,
sagapame polyyyyy polyyy,
ameeee! ! :))))))

Ανώνυμος είπε...

de einai dika mou logia ma me ekfrazoun apolita

Υπαρχει μονο ενας δρομος για την σωτηρια μας. Κι αυτος ειναι η πιστη, η πιστη , η πιστη. Μονο οταν εμεις οι ανθρωποι ειμαστε ηδη πεπεισμενοι οτι ολα ειναι εν ταξη, και οταν μονοι μας δοξαζουμε και ευχαριστουμε τον Κυριο για ολα τα θαυματα που καθημερινως δεχομαστε, χωρις πρωτα να περιμενουμε να λαβουμε , τοτε δεν εχουμε αναγκη ουτε απο ελεος ουτε ... Περισσότερααπο βοηθεια. Αυτα τα δωρα μας παρεχωνται ετσι κι αλιως. Δυστηχως ομως ειμαστε πολλυ τυφλοι παρα πολλες φορες για να τα δουμε, και κουφοι για να τα ακουσουμε, και γκαβοι γιατι δεν εχουμε μαθει να αναγνωριζουμε τον Θεο παντου.Εχουμε ποτιστει με δηλητηριο απο αυτους που εχουν παραποιησει το καθαρο νοημα του ευαγγελιου, το οποιο ως γνωστον ειναι γραμμενο στην γλωσσα των συμβολων, και η ερμηνειες που μας εχουν ποτισει απεχουν κατα πολλυ απο την αληθεια. Ελληνα μην τοποθετεις αλλο τον εαυτο σου επανω στον Σταυρο. Επιτελους κατεβα και αναστησου. Επιτελους κατεβασε και την Παναγια μανα μας, γιατι η θεση της γυναικας σημερα βρισκεται στο κρεβατι ,και οχι στον ωμο του ανδρα. Ελληνιδες πως μπορειτε να θεωρειτε οτι ο ρολος σας ως γυναικες ειναι μονο για την σωματικη οικανοποιηση???
Την οικανοποιηση του αρσενικου αλλα και του δικου σας εγω??? Και τι γινεται με την τροφη της ψυχης σας???
Καταλαβετε επιτελους οτι η αγαπη πρωτα περναει απο την ψυχη και μετα απο το σωμα. Αλλιως δεν διαφερετε και πολλυ απο τα ζωα, που συνουσιαζονται για την απαλυνση των ορμων, ετσι για να το πω οσο πιο κομψα μπορω.
Ανδρες ,γιατι θεωρειτε οτι ολα κατευθυνονται απο το πανω κεφαλι? Δεν ειναι η ουσια σας αυτη. Η αγαπη σας βρισκεται σε μια γυναικα η οποια για σας μεσα σε εισαγωγικα παιρνει την θεση της παναγιας. Η γυναικα ανδρες δεν ειναι μονο για την διαιωνηση του ειδους, ουτε για να την κρεματε στα περιπτερα και να την χαζευετε ,αφηνοντας τα σαλια σας να τρεχουν στη γη.
Θα πρεπει να καταλαβουμε και οι ανδρες και οι γυναικες οτι χρειαζεται συνεση και σοφια ,για να μπορεσουμε να δεχτουμε στην καρδια μας τα λογια του Χριστου.Οτι και να κανουμε θα πρεπει να δοξολογουμε , οχι μονο με τα λογια μας αλλα και με τα εργα μας τον Θεο. Οταν αυτα τα εργα ειναι εναντια στον Θεο ειναι εναντια και σε μας ,ως ανθρωποι.